Välkommen till Pedersens!

En engagerad och driven samarbetspartner som tar hand om det mesta kring din fastighet.

Vi erbjuder tjänster för att hålla fastigheter välvårdade och i drift, som håller vägar framkomliga och allt annat som gör att vardagen fungerar smidigt både för våra kunder och våra kunders kund. Tjänster som kan beställas var och en för sig eller i ett helhetsåtagande – sommartid som vintertid. Pedersens har vuxit fram sedan 1950-talet i Västerås genom ringar på vattnet. Samma sköna ringar på vattnet som våra tjänster skapar för våra kunder.

 

Den innersta ringen

Vårt engagemang sitter i vårt entreprenörskap och det är vår innersta ring.

Läs mer

Inget är omöjligt

Pedersens är sanna entreprenörer ända sedan 1957 då företaget startades

Läs mer

Ringar på vattnet

Alla våra uppdrag är lika viktiga och ingen ställs utanför.

Läs mer

Den innersta ringen

Alla våra uppdrag är lika viktiga och ingen kund ställs utanför våra ringar. Våra samarbeten börjar ofta med en specifik tjänst till att växa till att helhetsansvar för kundens hela fastighet eller t o m kvarter. Lika viktig är vårt eget engagemang och relationer mellan oss som jobbar på Pedersens. Vi är en väl sammansvetsad grupp som hänger ihop året runt. Vi har olika spetskompetenser fast står på samma fundament så att vi blir en komplett samarbetspartner för våra kunders behov.

Ingenting är omöjligt!

Familjen Pedersens är sanna entreprenörer ända sedan 1957 då företaget startades. Företaget startades med fokus på fönsterputsning och med inställningen att ingenting är omöjligt att lösa. Sedan 2005 drivs företaget av Sören Pedersen och både entreprenörskapet och inställningen till uppgiften sitter i generna.

Vårt entreprenörskap samt ett gott bemötande och en god portion av sund förnuft har gett ringar på vattnet. Vare sig det är höga höjder, klottersanering, snöröjning eller en kombination av alla tjänster som vi levererar idag.

Ringar på vattnet

”Alla våra uppdrag är lika viktiga och ingen kund ställs utanför våra ringar. Våra samarbeten börjar ofta med en specifik tjänst till att växa till att helhetsansvar för kundens hela fastighet eller t o m kvarter. Lika viktig är vårt eget engagemang och relationer mellan oss som jobbar på Pedersens. Vi är en väl sammansvetsad grupp som hänger ihop året runt. Vi har olika spetskompetenser fast står på samma fundament så att vi blir en komplett samarbetspartner för våra kunders behov.”

Sören Pedersen, VD

Våra tjänster

Ger ringar på vattnet.

Några kunder som är nöjda med oss.

Välkommen att bli en nöjd kund du också!